Open dag 30 november

Meeloopdag XL
Na eem hoop ge-organiseer en gemail was het 21 november eindelijk zover, de allereerste Meeloopdag XL. 24 studiekiezers kwamen naar de faculteit om eens goed kennis te maken met antropologie in Leiden. Na twee proefcolleges van Jan Jansen en Igor Boog was er tijd voor vragen, waarna de scholieren in groepjes van ongeveer 4 werden gedeeld om vervolgens bij de studenten thuis te gaan koken en eten. Natuurlijk is een gemiddelde dag in het studentenleven niet compleet zonder afsluitende borrel, waar de hele groep weer samen kwam om met Itiwana leden wat te drinken. Nummers werden uitgewisseld en slaapplekken geregeld (in verband met het openbaar vervoer, natuurlijk). Er kwamen veel positieve reacties dus deze dag gaat zeker een vervolg krijgen, in de vorm van een Spring Edition! Hou de voorlichtingsagenda in de gaten voor meer info, of mail naar f.gubbels@umail.leidenuniv.nl.

Open dag op locatie
Vorige week vrijdag was de eerste open dag ‘op locatie’. In tegenstelling tot 20 oktober vond deze open dag dus niet plaats in de Pieterskerk, maar op de vertrouwde FSW. Zo’n 130 scholieren kwamen een kijkje nemen bij de presentaties en het proefcollege van Bart Barendregt. De dag werd na een rondleiding over de 3e verdieping afgesloten met een borrel in de Bamboo Lounge. Er waren weer een hoop enthousiastelingen die we hopelijk volgend jaar terug gaan zien!

Voorlichtingsactiviteiten
Voorlopig is het weer even rustig op voorlichtingsgebied, want pas 26 januari is weer de volgende open dag. Er worden echter nog wel wekelijks meeloopdagen georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de voorlichtingsagenda op http://www.fsw.leidenuniv.nl/ca-os/aanstaande-studenten/voorlichtingsdagen/agenda-voolichtingsdagen-ca-os.html.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s