CA-OS Leiden de beste CA-OS opleiding van Nederland!

Afgelopen dinsdag 4 december is de nieuwe Keuzegids 2013 gepubliceerd. Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie (CA-OS) Leiden is als beste BA opleiding CA-OS in Nederland uit de bus gekomen.

ec06571fdfUniversiteit Leiden

De Universiteit Leiden staat nummer twee op de ranglijst van brede universiteiten in de Keuzegids Universiteiten 2013 – vlak achter de nummer één, Nijmegen. Tien Leidse bacheloropleidingen, waaronder Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie, komen dit jaar als beste uit de bus. Vier opleidingen krijgen in de gids het predicaat Topopleiding.

De Keuzegids Universiteiten

De Keuzegids Universiteiten vergelijkt verwante opleidingen bij universiteiten. Dit gebeurt op basis van prestaties, zoals contacturen, groepsgrootte, het aantal behouden studenten na het eerste jaar en het percentage studenten dat tijdig een diploma haalt. Vergelijking gebeurt tevens op basis van studentenoordelen over onder andere inhoud, docenten, praktijkgerichtheid en faciliteiten. Ook de mening van experts over de opleidingen wordt meegenomen in de vergelijking.

De Keuzegids Universiteiten is een jaarlijkse uitgave van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s