Carrièredag CA-OS Leiden

Carrieredag CAOSOp 8 februari 2013 organiseert CA-OS Leiden de CA-OS Carrièredag.
Nadenken over wat je na je studie wilt doen, begint niet pas na je studie. Het is belangrijk om al tijdens je studie te bedenken wat je na je studie wilt gaan doen en wat je nu al kunt doen om dit te bereiken. Daarom organiseren we de carrièredag.

Tijdens deze dag ga je aan de slag met de volgende vragen: Wat kun je met CA-OS? Hoe kun je wat je tijdens je studie leert, omzetten naar kwalificaties die nodig zijn voor de arbeidsmarkt? Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat kan ik tijdens mijn studie al doen om later mijn droombaan te krijgen? Hoe moet je netwerken? Hoe zit de arbeidsmarkt in elkaar? De dag wordt afgesloten met een Speeddate met alumni en een borrel.

Registratie

Studenten CA-OS Leiden hebben per mail een uitnodiging ontvangen om zich te registreren voor de CA-OS Carrièredag. Ben je alumnus CA-OS en zou je mee willen doen aan de dag of met de borrel? Stuur dan een mail naar: caos@fsw.leidenuniv.nl

Programma

13.00-13.30                 Inleiding – Wat kan ik, wat wil ik, wat is er mogelijk?
Inleiding door Igor Boog.
Nadenken over wat je na je studie wilt doen, begint niet pas na je studie. Door nu al keuzes te maken ga je een bepaalde richting op. Maar welke keuzes moet je nou maken? En wat wil ik nou eigenlijk?

13.30 – 15.30              Workshops
Deelnemers gaan uiteen in 4 groepen. Elke groep neemt deel aan elke workshop. Workshops duren 30 minuten

1)      Wat leer je tijdens je studie – Competenties
Je kijkt naar wat je nou eigenlijk leert tijdens je studie en hoe je deze competenties kunt omzetten naar kwalificaties die nodig zijn op de arbeidsmarkt.

2)      Wat kan ik?
Onder leiding van een coach ga je kijken naar wat jij het beste kunt en welke rol jou het best ligt.

3)      Arbeidsmarkt
Samen met een headhunter ontdekt je hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit. Wat voor soort ervaring heb je nodig? Waar zijn werkgevers naar op zoek? Welke vacatures zijn er en wat staat er nou eigenlijk in?

4) Vormgeving
Om na je studie die baan te krijgen die jij graag wilt, kun je al tijdens je studie veel doen; bijbanen, stages, bestuurservaring, vrijwilligerswerk, je specialiseren in een bepaald onderwerp enz. Maar wat kun je het beste doen en wat voegt het toe?

15.30               Pauze

16.00               Wat is Netwerken?
Antropologen zijn eigenlijk constant aan het netwerken. Maar netwerken heeft een vieze bijsmaak. Toch is het erg belangrijk. Hoe netwerk je en wat is het nou eigenlijk?

16.30               Speeddaten
Speeddate met alumni CA-OS.

17.30               Afsluiting – Borrel
Een borrel voor studenten en alumni CA-OS. Hier kun je het netwerken in de praktijk brengen of gewoon gezellig een biertje drinken.

Registratie is verplicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s