Voorlichtingsactiviteiten

Voorlichtingsagenda
Het eerste semester vol voorlichtingsactiviteiten zit er al weer op, maar ook voor komend semester staan er weer genoeg activiteiten op de agenda om meer te ontdekken over CA/OS in Leiden.

Open Dag Universiteit 26-01
We beginnen zaterdag 26 januari met een universiteitsbrede open dag. Vanaf 9:00 tot 16:30 is er een grote informatiemarkt in de Pieterskerk, waar ook antropologie vertegenwoordigd zal worden met o.a. de studieadviseur, studenten en een docent. Om 10:30 (Lipsius zaal 0.28) en 15:30 (Lipsius zaal 0.11) zijn er presentatierondes, waar je meer informatie krijgt over antropologie en docent Jan Jansen een proefcollege verzorgt.

Proefstuderen 1-02
Vrijdag 1 februari kan er proefgestudeerd worden! Het programma begint om 12:45, en na uitleg over de studie zal docente Tessa Minter een hoorcollege Inleiding in de Ontwikkelingssociologie geven. De scholieren bereiden zich hier op voor door een artikel te lezen en ‘huiswerk’ te maken.

Masterdag 8-03
Ook aan de aankomende masterstudenten wordt gedacht, want tijdens de masterdag geven docenten op elke specialisatie toelichting. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met docenten, studenten en de studieadviseur.

Voor meer info over de activiteiten en aanmelding, klik hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s