Meeloopdag XL – Spring Edition

bannerOp 17 april organiseren studenten CA-OS de Meeloopdag XL – Spring Edition. Tijdens deze dag krijg je colleges Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Vervolgens eet je bij een student thuis en daarna ga je naar een borrel van de Studievereniging Itiwana.

Om 15.00 volg je twee colleges Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Daarna eet je bij een student thuis, om vervolgens met de hele groep door te gaan naar een borrel van de Studievereniging Itiwana (www.itiwana.org). De borrel zal op tijd beginnen zodat je nog met het OV naar huis kunt, maar er zijn ook slaapplekken bij studenten beschikbaar.

Je kunt tijdens de Meeloopdag XL dus bekijken of CA-OS iets voor jou is maar ook ervaren hoe het is om te studeren in Leiden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Meeloopdag XL in de lente? Stuur dan een mail naar studentambassadeur Femke Gubbels: f.gubbels@umail.leidenuniv.nl

Meer voorlichtingsdagen

Kun je op 17 april niet? Dit jaar zijn er nog een aantal voorlichtingsdagen waar je kennis kunt maken met Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s