Help ons de opleiding verbeteren en win een iPhone

000_SK123_BASISLogosets_1FIn januari en februari wordt de Nationale Studentenenquête (NSE) weer afgenomen onder alle universitaire en HBO-studenten in Nederland. Je hebt op 19 en 30 januari jl. een persoonlijke link in je mailbox ontvangen. In de enquête wordt je mening gevraagd over de inhoud van hun studie, de faciliteiten en de stad.

De resultaten van de jaarlijkse NSE zijn van groot belang voor de universiteit en de studenten, dus ook voor jou. Ze worden gebruikt voor het verbeteren van opleidingen en faciliteiten.

Prijzen

Deelname kan leuke prijzen opleveren, zoals een iPhone, iPad mini of een Bol.com bon. Maar ook zonder die prijzen zou de Universiteiten Leiden deelname van harte bij je willen aanbevelen.

Resultaten NSE 2012

Vorig jaar kwam ondermeer naar voren dat Leidse studenten zeer tevreden zijn over de docenten en het niveau van de opleiding. Ook op het gebied van praktische zaken, als het studierooster en de huisvesting, waren Leidse studenten gemiddeld meer te spreken dan studenten bij andere instellingen. Op het gebied van ICT-voorzieningen, de terugkoppeling van onderwijsevaluaties en de voorbereiding op de beroepsloopbaan waren de Leidse studenten wat minder tevreden dan studenten elders.

Continue verbetering

De uitkomsten van de NSE worden teruggegeven aan faculteiten en opleidingen. Zij kunnen de onderwerpen die relatief laag scoren verbeteren. Hiermee is de NSE ook een belangrijk instrument om de universiteit continu te verbeteren. Elsevier en de Keuzegids universiteiten gebruiken de uitkomsten van de NSE ook voor hun rankings.

Meer informatie

http://www.nse.nl/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s