Open dag 19 oktober

Op 19 oktober organiseert de Universiteit Leiden de eerste open dag van dit studiejaar.  Wil je meer weten over  Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie (CA-OS)?  Kom dan langs. Onze voorlichters staan voor je klaar op de informatiemarkt in de Pieterskerk. Ook geven we twee presentaties.

Presentaties CA-OS

Tijdens de presentatierondes vertelt onze studentambassadeur alles over de studie. Daarna geeft een van onze docenten een proefcollege. De presentatie van 10.30-11.15 is helaas vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor 14.15 – 15.00 uur. Dr. Jan Jansen zal dan een proefcollege geven. Je kunt natuurlijk ook langskomen in de Pieterskerk waar onze voorlichters en de studieadviseur je alles kunnen vertellen over Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie in Leiden. Meld je nu aan>>

Centrale informatiemarkt

In de Pieterskerk staan alle opleidingen met een stand. Bij deze stands kun je studenten, docenten en studieadviseurs van opleidingen alles vragen. Ook staan er stands met informatie over inschrijving, arbeidsmarktperspectief, op kamers wonen, studentenleven, studeren in het buitenland, aansluitings- en excellentieprogramma’s en begeleiding. Verzamel hier gratis informatiemateriaal, zoals opleidingsbrochures en het magazine Studeren aan de Universiteit Leiden met een overzicht van wat de universiteit te bieden heeft. Op de informatiemarkt zijn meerdere ouders/begeleiders welkom. Bij de presentaties is wegens drukte slechts één ouder/begeleider welkom.

Geen tijd

Kun je niet komen op 19 oktober maar wil je wel meer weten over Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie in Leiden? Bezoek dan een van onze andere voorlichtingsactiviteiten:

  • 29-11-2013 – Open Huis CA-OS: Tijdens deze dag krijg je bij het instituut voorlichting over de studie, volg je een proefcollege en lunch je met onze studenten en docenten.
  • 18-12-2013  – Meeloopdag XL: Onze studenten organiseren twee keer per jaar de Meeloopdag XL. Om 15.00 begin je met een college Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Daarna eet je bij een student thuis, om vervolgens met de hele groep door te gaan naar een borrel van de Studievereniging Itiwana.

Bekijk de hele voorlichtingsagenda>>

Ook kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Bij een meeloopdag schuif je aan bij een bestaand college, loop je rond tussen de studenten op een gewone studiedag en kun je de hele dag alles vragen aan de begeleidende student. Een meeloopdag kan meetellen voor je loopbaanoriëntatie. Meelopen? Stuur dan een mailtje naar onze studentambassadeur Yara Maljers via ambassadeurcaos@fsw.leidenuniv.nl

Vragen?

Heb je nog vragen? Kijk dan op http://www.studereninleiden.nl/studies/info/culturele-antropologie-en-ontwikkelingssociologie// of neem contact op met onze studentambassadeur Yara Maljers via ambassadeurcaos@fsw.leidenuniv.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s