Open Huis 29-11

Denk jij erover om Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie te gaan studeren? Kom dan naar ons Open Huis op vrijdag 29-11. Tijdens het Open Huis vertelt onze studentambassadeur je alles over de studie, krijg je een proefcollege en een rondleiding door het instituut. Ook kun je lunchen met onze studenten en docenten en ze het hemd van het lijf vragen!

Programma

11.00 Voorlichting
Onze studentambassadeurs vertellen je alles over de studie: wat is antropologie? welke vakken krijg je? wat is er uniek aan antropologie in Leiden? wat kun je met antropologie?

11.30 Proefcollege
Twee docenten CA-OS geven een proefcollege. Je kunt zelf kiezen welke jou het interessantst lijkt.

12.00 Rondleiding
Studenten leiden je rond door de Faculteit en het Instituut CA-OS. Je bezoekt onder andere de fototentoonstelling ‘De Noordelingen’ van docente Visuele etnografie Steef Meyknecht.

12.15-13.00 Lunch
Het Open Huis wordt afgesloten met een lunch in de Bamboo Lounge van het instituut CA-OS. Tijdens de lunch kun je informeel vragen stellen aan studenten, docenten en de studieadviseur.

Locatie

Afhankelijk van welk proefcollege jij het interessantst vindt, zit je in 1.A20 of 1.A27. Op de dag zelf kun je beslissen welk proefcollege jij wilt volgen. Vanaf 10.30 staan onze studenten in de hal van het gebouw om je hierover te informeren.

Opgeven

Wil je ons Open Huis bezoeken? Geef je dan op via: http://www.aanmelder.nl/verdiepingnajaar2013/subscribe?survey_id=53654

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s