Student CA-OS Leiden zet zich in voor de Filipijnen

Sheryl Lynn Baas, student CA-OS Leiden, zet zich met haar stichting de ‘Sheryl Lynn Foundation’ in voor de Filipijnen. Op 8 november werden de Filipijnen getroffen door  tyfoon Haiyan. Er worden  windsnelheden tot 300 kilometer per uur gemeten. het dodental ligt op zeker 5.500. Meer dan 26.000 mensen zijn gewond geraakt, en miljoenen mensen zijn dakloos geraakt.

Project VisitDoor haar inzet voor de Filipijnen, was Sheryl Lynn de afgelopen tijd vaak in de media. Zo was ze op 14 november bij Pauw en Witteman in de studio. Samen met Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) werd zij geïnterviewd over de ramp in de Filipijnen en welke hulp daar geboden moet worden.

Januari2013Sheryl Lynn richtte in 2007 de ‘Sheryl Lynn Foundation’ op met als doel het bestrijden van armoede en bevorderen van educatie in de Filipijnen. Sheryl Lynn organiseert in de week voor kerst een benefietavond. Dit doet ze onder andere in samenwerking met het Instituut Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie in Leiden. Met het ingezamelde geld wil ze concrete hulp gaan bieden. Ze gaat zelf naar de Filipijnen om te kijken waar op dat moment de grootste behoefte ligt.

Bekijk hier het interview bij Pauw & Witteman>>

Nog meer media aandacht:

School Activity Stage 2
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s